El festival FEM MÚSICA, que enguany arriba a la tercera edició, fa parada al teatre el Jardí el diumenge 22 de març.
Aquest festival, que lliga la música i la natura, està organitzat per l’ Associació de Música i Natura de l’Empordà, formada per persones relacionades amb les escoles de música i els tres parcs naturals de l’Alt Empordà. La principal activitat de l’Associació és el festival Fem Música, una petita temporada de concerts d’hivern, itinerants i participatius on la música i la natura es relacionen de manera directa.

En aquesta temporada, el festival Fem Música s’ha celebrat a l’Escala i a Peralada i cada concert ha estat acompanyat per una activitat relacionada amb el territori: a l’Escala va ser una visita al Museu de l’Anxova i la Sal i a Peralada una visita al claustre de Sant Domènec, tot recordant la figura de Ramón Muntaner.

El concert del proper dia 22 de març està dedicat al cant coral i a la vegetació del Parc Bosc. Hi participen un total de 10 corals, que cantaran dues cançons cada una i acabarà amb uns 250 cantaires a l’escenari interpretant un cant comú. Les corals participants són:

Coral infantil de l’escola Temps de Música, corals de l’escola de música el Gavià , Coral de l’escola Sant Pau, Coral de l’institut Ramón Muntaner, Coral de l’escola de música la Flauta Màgica, Cor Estem d’Acords de l’escola de música Pep Ventura, Coral Juvenil les Veus del Fluvià, Coral de l’escola de música Bufaventfort, Coral de l’escola de música Tons i Coral Germanor Empordanesa.

El concert començarà a les 11h  i es complementarà amb una activitat anomenada “La banda sonora de Figueres” de la mà del figuerenc: Josep Maria Dacosta

** Notícia extreta de 9diari.cat**

concert corals

 

Categories: Notícies i Novetats