Benvolguts Pares,

El fet d’enviar-vos aquestes cartes és per confirmar-vos allò que segurament ja haureu escoltat per la Tv o la ràdio. L’Ajuntament de l’Escala, en contra de la seva voluntat, s’ha vist forçat a prendre la desagradable decisió d’incrementar el preu de la matrícula de l’Escola de Música de L’Escala (EdM).

Els fets són els següents:

  • En data de 8 d’agost varem rebre una notificació del Departament d’Ensenyament informant-nos de la retallada del 50 % amb caràcter retroactiu (és a dir que el curs passat, 2010-2011, també en queda afectat).
  • L’Ajuntament  (l’EdM) deixarà d’ingressar aquesta quantitat pel curs anterior i pel proper curs 2011-2012 que ara començarem.
  • A partir d’aquest moment, des de la Direcció de l’Escola de Música i des de l’Ajuntament s’han buscat tot tipus d’alternatives i propostes per fer viable el funcionament de l’EdM.
  • Finalment s’ha optat per incrementar els preus segons siguin alumnes empadronats a L’Escala o no, i sí estan entre les edats subvencionades (de 4 a 18 anys) pel Departament d’Ensenyament .
  • També s’ha intentat que aquest increment es podés efectuar de forma fraccionada tal com s’indica en el full adjunt personalitzat.

Som conscients que no us notifiquem bones notícies. Desitjaríem que cap alumne dels que ja han fet la matrícula o l’efectuaran de forma fraccionada deixés les classes de l’EdM. De totes maneres si alguna família decideix donar-se de baixa li reemborsarem el pagament efectuat.

 

Cordialment

 

EQUIP DIRECTIU DE L’ESCOLA DE MÚSICA

 

 

Categories: Notícies i Novetats