The Blues

CONCERT OBERT A TOTS ELS ALUMNES A PARTIR DE 1er DE NIVELL ELEMENTAL.

L’EMM “El Gavià”, gràcies a l’AMPA, podrà organitzar un ESPECTACLE per anar finalitzant el curs.
El divendres 17 de maig queden convidats tots els alumnes, a partir de 1er de Nivell Elemental, per assistir al Concert-Espectacle denominat “Una Història del Blues” a les 18h de la tarda.
Aquest projecte està dirigit a un públic infantil-adolescent i familiar dins el marc d’activitats musicals, audicions i concerts didàctics.
Els tres músics components són Júlio Vallejo (veu, guitarres, baix i harmònica), Benoit Poinsot (saxo, piano i percussions) i Oli Rocque (Percussió i bateria) i ens proposen viatjar per les dècades principals de la història del blues, fent un repàs dels noms o figures més importants.
Es presenta el blues com una música viva i amb identitat pròpia. Es fa referència a les músiques directament associades al blues, explicant els fenòmens de fusió al llarg de la seva història.

  • Volen involucrar els alumnes de l’escola fent-los partícips tot portant la pulsació, picant de mans o repetint part de la lletra d’alguns temes.
  • Volen sensibilitzar l’oïda dels alumnes al so peculiar del blues i al seu particular ritme.
  • Volen fer ressaltar el paper dels músics donant una explicació del rol dels instruments.
  • Volen portar la música en viu a l’abast dels alumnes de la nostra escola per tal de despertar la seva curiositat i les emocions musicals.

330x330_1486

Categories: Notícies i Novetats