port

Benvolguts pares:

Ja tenim el Nadal aquí al costat i per tant ja ens preparem pel Concert de Nadal!!

Us fem saber que aquest any el Concert de Nadal tindrà lloc el divendres 11 de desembre a les 19:30h, a la Sala Gran del Polivalent de L’Escala.

En el calendari escolar que us vàrem fer arribar, veureu que està programat pel diumenge 13 al matí, però ho hem hagut de canviar per problemes de disponibilitat dels professors.
A causa d`aquest canvi de dia i horari, hem tingut en compte els petits d’Inicis 4 i 5 anys i preliminar I i II i el concert començarà amb aquests grups.

ASSAJOS GENERALS – DIES i HORARIS:

PETITS:

L’assaig general pels grups de: Inicis 4 i 5 anys i Preliminar I i II es farà el dijous dia 10 de desembre a la Sala Gran del Polivalent de L’Escala, segons els següents horaris:
  •  Inicis 4 anys i Inicis 5 anys: 17,00 h a 17,45 h
  •  Preliminar I i Preliminar II: 17,30 h a 18,15 h
Les classes de llenguatge d’aquest dia queden anul·lades.
Demanem als pares o persones acompanyants dels alumnes que no es quedin durant l’assaig dins la Sala Polivalent, pel bon funcionament d’aquest.
Si algun nen o nena no pot assistir a l’assaig general del dijous o a la cantada de nadales del divendres, us agrairíem que ens ho comuniquéssiu el més aviat possible.
Durant el Concert de Nadal els pares es faran responsables dels seus fills/es durant l’actuació, els professors els anirem cridant per grups. Durant aquesta us demanem el màxim silenci possible.
Us agrairíem que durant el concert no féssiu fotografies, a causa que els nens es desconcentren i pedagògicament no és convenient. Us deixarem un espai de temps per fer-les abans i desprès de l’actuació del grup.
Recordeu que les classes continuen fins el dia 22 de desembre.
GRANS:
L’assaig general pels grups de: Coral de Nivell Elemental, Coral Jove, grups de flautes, tindrà lloc el mateix divendres 11 de desembre a la Sala Gran del Polivalent de L’Escala, segons els següents horaris:
  • Assaig Coral Jove: a les 17,00 h
  • Assaig Coral Nivell Elemental: a les 18,00 h
  • Concert: a les 19:30 h
Les classes de llenguatge d’aquest dia queden anul·lades.
Els alumnes que tingui classe d’instrument, els pares o els mateixos alumnes, s’hauran de fer càrrec dels trasllats de la Sala Polivalent a l’Escola de Música, ja que els professors estarem assajant a la sala i no els podem acompanyar.Si algun nen o nena no pot assistir a l’assaig general i el concert del divendres, us agrairíem que ens ho comuniquéssiu el més aviat possible.Durant el Concert de Nadal els pares es faran responsables dels seus fills/es durant l’actuació, els professors els anirem cridant per grups, abans de la seva intervenció. Durant aquesta us demanem el màxim silenci possible.Us agrairíem que durant el concert no féssiu fotografies, a causa que els nens es desconcentren i pedagògicament no és convenient. Us deixarem un espai de temps per fer-les abans i desprès de  l’actuació del grup.

Recordeu que les classes continuen fins el dia 22 de desembre.

Atentament, us saluden tots els professors de L’Escola de Música “El Gavià” i us desitgem unes Bones Festes de Nadal!!

 

Per descarregar:

Programa Concert Nadal 2015 (Portada)

Programa Concert Nadal 2015

 

Categories: Notícies i Novetats