Benvolgudes famílies,

L’estiu és llarg i de vegades els alumnes s’obliden de certes tècniques o practiques a l’instrument. L’escola us ofereix la opció de fer algun repàs durant el mes de juliol.
La matrícula de les classes de juliol serà del 25 al 29 de juny de 9:30h a 14 a la secretaria de l’escola de música. També podeu reservar plaça enviant un mail a info@elgavia.org  explicant a què us voldríeu matricular.
L’escola ofereix:

–    4 classes d’instrument individualitzat d’una hora durant 4 dies del mes de juliol  pactats amb l’escola . Preu matrícula 106€.

–    4 classes d’instrument individualitzat de mitja hora durant 4 dies del mes de juliol  pactats amb l’escola . Preu matrícula 53€ (sempre hi quan el profesor implicat a fer les classes disposi de més d’un alumne/a durant el matí o tarda pactats).

–    4 classes de grup 1h. Cambres, grups de música o llenguatges. Preu matrícula 23€.

–    4 classes de grup 2h. Cambres, grups de música o llenguatges. Preu matrícula 46€.

–    Dies 3, 6, 11 i 13 juliol de 16-18h.  Consort de flautes de bec. Preu matrícula 46€.

Al mateix temps aprofitem per recordar-vos que les matrícules pel curs 2018-2019 seran del 9 al 13 de juliol, de 9h a 13.30h i tardes de 16h a 19h. Caldrà la fotocòpia del libre de vacunes, fotocòpia de la targeta sanitària, número de compte bancari i fotocòpia del dni.
Esperem que hàgiu gaudit de la música durant aquest curs i esperem retrobar-nos al setembre amb ganes de més música.
També recordar-vos que durant el curs vinent celebrarem el 30 anys del nostre Gavià. Tenim molts grups per oferir-vos, no dubteu en preguntar-ne qualsevol qüestió.

Molt bon estiu a tots els alumnes del Gavià!!!

Equip de professors

Categories: Notícies i Novetats