Aquest proper diumenge, 9 de desembre, es celebrarà el primer concert del “Festival d’hivern de música i natura de l’Empordà”.

El concert tindrà lloc al Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà, a l’aparcament del Cortalet, a partir de les 12’00h.

Els alumnes de diferents escoles de música de l’Empordà interpretaran temes que s’han fet famosos a través del cinema, ja que format part de bandes sonores de diferents pel·lícules: des de “La vida és bella” (N. Piovani) fins a “Smoke on the water” (Deep Purple). Tindrem un ampli registre dins d’aquest repertori de bandes sonores.

També podrem escoltar cançons molt conegudes per tots com “Sweet home Alabama”, “Twist and shout” o “La Bamba” entre d’altres.

 

Pensant en el llenguatge universal que és la música i en una de les constants culturals, de la Humanitat, que és l’observació de la natura, un conjunt de persones dels àmbits de la música, de la cultura i de la natura han pres la iniciativa d’organitzar una sèrie de concerts en l’àmbit dels parcs naturals.

L’objectiu d’aquesta proposta és omplir el buit estacional de l’hivern amb activitats musicals i descoberta de la natura. Els organitzadors han tingut en compte que aquests dies les escoles de música de la comarca de l’Alt Empordà es troben en plena activitat, amb el curs prou avançat i amb l’alumnat que ja ha assolit prou nivell com per interpretar un concert.

Aquest nou festival musical dels parcs consistirà en cinc trobades on els joves músics podran practicar la seva música, segons els diferents estils i temàtiques, en un marc natural. Concerts dels quals podrà gaudir tothom qui vulgui. La presentació del Festival i el primer concert tindran lloc el pròxim diumenge 9 de desembre a les 12h al Cortalet.

(Font: Ruralcat.net)

Categories: Notícies i Novetats