El passat dissabte 29 d’octubre, a la Sala Municipal Polivalent de L’Escala, tingué lloc la representació de l’espectacle musical “Ballant amb Van gogh” dels alumnes de l’institut Pere Burés de Rubí. La representació fou tot un èxit.

L’actuació és fruit d’un intercanvi amb l’escola de música El Gavià de l’Escala, que d’aquí a uns mesos actuarà a Rubí amb l’espectacle “Un estiu a la Platja”.

“Ballant amb VanGogh” és un espectacle de música, dansa i arts plàstiques. De fet, hi intervenen tres centres: l’escola municipal de música Pere Burés, en l’apartat musical, amb una orquestra de cambra d’una vintena de músics; la companyia Petit Món, amb sis ballarins dalt l’escenari; i l’escola EDRA, responsable dels decorats, que reprodueixen diferents pintures del genial VanGogh. A l’escenari, ambientat amb reproduccions de quadres de VanGogh, els ballarins i ballarines es mouen com si fossin traços del pinzell de VanGogh i evolucionen resseguint aquells passatges més coneguts de la vida del pintor. L’actuació de dissabte forma part d’un intercanvi amb l’escola de música El Gavià, que tornarà la visita en un dia encara per concretar amb l’espectacle “Un estiu a la platja – el musical de l’EScala”. “Ballant amb VanGogh” i “Un estiu a la platja” són espectacles molt diferents, però amb molts punts en comú.

[KGVID]https://www.elgavia.org/wp-content/uploads/2016/11/INFO-311016-CLIP-2_sd_STREAM.mp4[/KGVID]
Font: logocom
Categories: Notícies i Novetats