Com qui no vol la cosa, ja tornem a estar immersos en la voràgine de les activitats de final de curs i l’encarregada d’encetar aquest conjunt d’activitats va ser la 1a. Setmana Cultural de “El Gavià”. Va ser una setmana lúdico-musical plena d’activitats com els tallers de construcció d’instruments, cant d’havaneres, conjunts i grups instrumentals, sortides per l’Escala per conèixer el món de la Cobla, taller d’improvizació, …

 

Dins la mateixa setmana hi trobem la segona activitat, en aquest cas es tracta del viatge a Holanda. Aquest viatge el van fer, del 9 al 13 e maig, l’Orquestra del Gavià i la Coral Jove, per tal de participar al XIII Festival Europeu de Música “At the Watergate”.

 

I això només va ser l’inici!! El següent pas va ser el Concert de Final de Curs dels alumnes des de Inicis 3 anys a Preliminar II, que es va celebrar el passat divendres 25 de maig, a les 18h, a la Sala Polivalent.

 

Acte seguit va venir la Berenada pels alumnes  dels  programes: Inicis 3 anys,  Inicis 4 anys,  Inicis 5 anys,  Preliminar I  i  Preliminar II. Aquesta tingué lloc el passat 31 de maig a la Sala d’Audicions del Gavià.

La següent activitat fou la participació de la Coral Elemental del Gavià a la festa final del 25è aniversari de l’ACEM. Aquesta festa es va fer el diumenge 10 de juny a l’Estadi del RCD Espanyol, a El Prat de Llobregat, a les 13:00h

 

 

I tota aquesta traca acabarà amb la Berenada de final de curs i tot seguit concert de música Funk, obert a tothom, del divendres 15 de juny, a la Sala Polivalent, a partir de les 17:00h. (Seguidament, a les 21h, farem el Concert d’alumnes adults) i el Concert d’alumnes d’Orquestra i Combos de música moderna, que es durà a terme el dissabte 16 de juny a la Riba (Platja de l’escala), a les 21h.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Recordeu que a la secció multimèdia d’aquest lloc web podeu trobar-hi la resta d’imatges d’aquest concert, a més d’imatges i vídeos de totes les activitats que es fan a ”El Gavià”.

Categories: Notícies i Novetats