Aquest proper cap de setmana, dissabte 14 i diumenge 15, la Coral Jove del Gavià i els Combos “Remember’s”, “Caps per vall” i “Pa’m tomata” aniran cap a Premià de Mar per tal de participar en un intercanvi amb l’Escola Municipal de Música de l’esmentada població.

L’activitat començarà a les 13h, hora en què tindrà lloc el Concert a càrrec de la Coral Juvenil, Coral de Bàsic 3, l’Orquestra Mardecordes Juvenil de l’Escola Municipal de Música de Premià de Mar i la Coral Jove el Gavià de l’Escala. Aquest Concert es durà a terme al Museu de l’Estampació de Premià de Mar que es troba al Carrer Joan XXIII, 8, 08330 Premià de Mar, Barcelona.

Desprès a les 18h de la tarda es farà el Concert Intercanvi amb la Coral Juvenil i l’Orquestra Mardecordes de l’Escola Municipal de Música de Premià de Mar i els Combos “Remember’s”, “Caps per vall”, “Pa’m tomata” i la Coral Jove  del Gavià. El Concert es farà a l’Escola Municipal de Música de Premià de Mar situada a la Carretera Vilassar de Dalt, 50, 08330 Premià de Mar, Barcelona.

Categories: Notícies i Novetats