Línia directe amb el centre

Degut a la complicada situació actual s’ha hagut d’interrompre el decurs normal de les classes.

El telèfon de l’Escola no es pot desviar a un altre núm (no és una línia normal) i a vegades les explicacions per mail són difícils d’expressar i de resposta lenta. Per tal de donar solució a aquest problema, estem treballant per tal de poder oferir a tot l’alumnat recursos en línia per poder seguir amb la formació, tot i la dificultat que això suposa. S’està posant en funcionament plataformes com el “Classroom” de Google, per poder posar tasques als grups de llenguatge musical, així com altres eines com poden ser WhattsApp, @mail, skype, etc…

Per tal de poder resoldre dubtes sobre el Classroom, funcionament de les classes, tasques, qüestions, etc, des de l’Escola hem decidit crear una línia oberta amb el centre a través del “Jitsi meet”, a on estarem en línia els dimarts i dijous de 20’00 a 21’00h.

Si algú té la necessitat de veure’ns cara a cara, per resoldre qualsevol qüestió de les abans esmentades, o alguna altra relativa a l’escola, només caldrà que es connecti seguint el següent enllaç:

https://meet.jit.si/

Si us connecteu amb l’ordinador no cal cap aplicació (només webcam), si ho feu des del telèfon us caldrà baixar l’aplicació.

No cal crear-se cap perfil. Simplement quan esteu a la pàgina d’inici heu de posar El Gavià (amb E i G majúscules i accent), a on diu “Start a new Meeting”, i ja estareu a la reunió.
El micròfon sol estar desactivat, si no hi ha so cal activar-lo clicant a la icona que hi ha a baix de la pantalla, a la part esquerra.

Per qualsevol dubte podeu mirar aquest vídeo a on s’explica el funcionament bàsic de l’aplicació:

No cal dir que buscant al youtube podeu trobar molts altres vídeos explicatius.

Esperem que us sigui d’utilitat i ens veiem des de casa!

 

Els professors seguim treballant, més que mai, per intentar que l’escola no pari.

Seguim oberts i que la música no s’aturi!!

Gràcies alumnes i familiars per ser-hi.

Equip directiu de l’Escola Municipal de Música “El Gavià”

Categories: Notícies i Novetats