11 octubre, 2010 Sin comentarios

Matrícula. Dates i documentació.
En el cas d’estar admès com a alumne/a de l’Escola de Música serà imprescindible tramitar la corresponent matrícula per garantir la plaça. En el cas de no haver tramitat la matrícula en els períodes establerts, s’oferirà la plaça al següent alumne/a, seguint l’ordre de puntuació dels barems indicats en les sol·licituds de preinscripció i el sorteig públic.

Un cop s’ha acabat el període de matrícula pels alumnes Antics i Nous Alumnes admesos a l’Escola de Música als cursos de Inicis 3 anys, Inicis 4 anys, Inicis 5 anys i Preliminar I i Alumnes Adults Antics, us recordem que:
– El període matrícula per la resta de cursos com Nivell Elemental, Nivell Mitjà, Joves i Adults Nous admesos a l’Escola de Música, serà del 8 al 19 de juliol de 2013. L’horari serà de dilluns a divendres de 9’30h a 13’30h. 

El dimarts 16 de juliol tancat per festa local.

cartell-e1372439983887

Per formalitzar el tràmit de matrícula cal entregar una fotocòpia del llibre de vacunes (només menors de 12 anys) i una fotocòpia de la targeta sanitària i per tal de fer el o els pagaments de la matrícula serà necessari donar el número de compte bancari i en el cas de sol·licitar descompte en els preus, per família nombrosa, monoparental o jubilat, hauran d’anar a l’ajuntament durant el mes de maig a completar la documentació necessària i requerida per demanar la subvenció. Aquesta documentació s’haurà de presentar al moment de formalitzar la matrícula.

Preus i horaris. mainstreamsound.com

El llistat de preus per al curs 2013-2014 estarà a disposició dels alumnes a partir del 2 de maig de 2013 i els horaris de llenguatge a partir del 3 de juny de 2013. Es podran consultar a la cartellera de l’Escola de Música.

Horari de l’equip directiu
Dijous de 9,30 h. a 13,00 h.

ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA . EL GAVIÀ .

Plaça de les escoles, s/n. Edifici Can Masset, 2n pis. 17130 L’Escala
Tel. 972 77 51 27 / e-mail. info@elgavia.org
 
Escola en conveni amb la Generalitat de Catalunya.
 
Categories: Notícies i Novetats