INFORMACIÓ MATRICULES CURS 2015-2016

PELS ALUMNES DE L’ESCOLA DE MÚSICA QUE HAN ESTAT MATRICULATS AQUEST CURS 2014-2015

Aquest any 2015-2016 els alumnes matriculats anteriorment queden automàticament preinscrits al nou curs. En cas contrari, és a dir, que es vulguin donar de baixa pel nou curs, haurà de notificar-ho per escrit a l’equip directiu del centre.

Els alumnes que vulguin començar un instrument nou, canviar-lo o cursar una altre assignatura (combo, grup instrumental, coral…), hauran de complimentar la butlleta de preinscripció que trobareu al passadís de l’escola (a sobre el moble de les carpetes).

Els alumnes de RODA faran la preinscripció de l’instrument per escrit a partir del mes de juny. Ja us donarem la informació.

Els alumnes de Inicis 3, 4 i 5 anys i Adults faran la matrícula a partir de l’11 de maig (no caldrà anar a la secretaria, se us donarà la matrícula en acabar la classe corresponent). Data límit matrícula o baixa 29 de maig.

A partir de Preliminar I (com que hauran de triar instrument, si volen) la matrícula es farà del 6 al 17 de juliol de 2015 de dilluns a divendres de 10h a 14h i dimarts i dijous també de 17h a 20h.

Els horaris dels grups de llenguatge musical d’Inicis 3, 4 i 5 anys i Preliminar I pel curs 2015-2016 estaran a la cartellera de l’escola a partir del 11 de maig de 2015. També en podeu demanar una còpia, si us cal, a l’equip directiu del centre.

La resta d’horaris de llenguatge estaran a la cartellera de l’escola a partir de l’1 de juny de 2015.

A fi de mantenir la plaça dins l’Escola de Música, és imprescindible dur a terme tots els tràmits de matrícula en els terminis indicats.

Per a qualsevol dubte o aclariment us podeu adreçar a l’equip directiu dins dels seus horaris habituals, dijous de 10 a 12:30h o bé concertar un horari.

Us agraïm per endavant la vostra confiança i quedem a la vostra disposició per a tot el que necessiteu.

Atentament,    l’Equip Directiu,

L’Escala , 9 d’abril de 2015

Categories: Notícies i Novetats