Preinscripció alumnes antics. Informació:
  • La preinscripció pels alumnes antics començarà a partir de 18 de març.
  • Que la matrícula per al curs 2013-2014 de l’Escola Municipal de Música “El Gavià” es durà a terme durant el mes de juliol (dates a concretar).
  • Per dir-vos que l’Ajuntament mantidrà els mateixos preus que els curs 2012-2013.

Tots els tràmits de preinscripció es gestionaran entre les professores de llenguatge i els professors/es d’instrument pel cas dels alumnes que no facin llenguatge o bé adults. No cal aportar cap documentació per tramitar la preinscripció. Per la matrícula caldrà portar fotocòpia del carnet DNI o passaport o carta de residència vigent (si ja ho ha portat altres anys no caldrà la documentació), també caldrà fotocòpia del llibre de vacunes i fotocòpia de la targeta sanitària (si ja ho ha portat altres anys no caldrà la documentació) i el número de compte bancari (en el cas que canvieu la domiciliació bancària) per tal de poder tramitar les mensualitats (10 quotes a partir de setembre).

Els impresos de preinscripció es donaran directament als alumnes juntament amb aquesta carta. L’alumne/a que no rebi o perdi el full de preinscripció el podrà imprimir directament des de la Web:   https://www.elgavia.org

Els horaris dels grups de llenguatge musical per al curs 2013-2014 estaran a la cartellera de l’escola a partir del 3 de juny de 2013. Podreu imprimir-ho també des de la web.

Pels alumnes de preliminar I, que actualment fan roda d’instruments i que el proper curs 2013-2014 es matricularan a preliminar II, atès que, durant el període de preinscripció encara no han finalitzat la darrera roda d’instruments, NO OMPLIU l’apartat d’instruments a l’imprès, només cal que ompliu la continuïtat, el compte bancari i el curs a que es matricularan. Al finalitzar la roda d’instruments us farem arribar, juntament amb la valoració global de la roda d’instruments, un imprès a on podreu indicar l’instrument que vol aprendre el vostre fill o filla.

S’haurà d’entregar aquest imprès a la mateixa professora que tenen de llenguatge.

Així mateix si la vostra opció és NO continuar a l’escola, també ho haureu de marcar a la preinscripció que us hem donat. Això ens facilitarà poder organitzar el control de la preinscripció dels alumnes que volen continuar, o no, la seva formació a l’Escola de Música.

Un cop formalitzada la matrícula, si es vol donar de baixa caldrà consultar la normativa de l’Ajuntament (properament al taulell de l’escola i a la web).

Per a qualsevol dubte o aclariment us podeu adreçar a l’equip directiu dins dels seus horaris habituals. Us agraïm per endavant la vostra confiança i quedem a la vostra disposició per a tot el que necessiteu.

Atentament, l’Equip Directiu, L’Escala , 18 de març de 2013

 

Documents per descarregar:

Preinscripció antics alumnes 2013_2014

Categories: Notícies i Novetats