PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA . NOUS ALUMNES . CURS 2013-2014

Nombre de places.
El nombre de places és d’un màxim de 10 alumnes per grup en tots els programes d’Iniciació, per Nivell Elemental serà de 15 per grup i també de 15 per Nivell Mitjà. Depenent del nombre d’alumnes matriculats, es podran fer dos grups per curs en cada un dels programes.

Per als cursos d’Iniciació al Llenguatge Musical en els programes de Joves i Adults el nombre de places és de 15 alumnes per curs i en un sol grup per a cada curs.

El nombre de places tant en els grups instrumentals com en les classes individuals d’instrument depenen dels nivells dels alumnes i de la possibilitat d’oferir diferents espais horaris.

Per ocupar aquestes places tenen prioritat els alumnes de l’Escola de Música del curs 2012-2013 que confirmin plaça per al proper curs. Per ocupar la resta de places vacants seran admesos els alumnes sol·licitants seguint un criteri de prioritat d’acord amb el resultat de l’aplicació de la baremació i el sorteig públic.

Preinscripció. Dates i documentació.
El període de preinscripció per als nous alumnes serà del 6 al 17 de maig de 2013. L’horari de la secretaria serà de dilluns a divendres de 10h. a 13h. i dijous també de 17.30h a 19h.

Per formalitzar el tràmit de preinscripció cal presentar la següent documentació:

  • L’imprès de sol·licitud de preinscripció omplert. Aquest imprès es podrà imprimir des del lloc web de l’escola www.elgavia.org o bé també el trobareu a la secretaria de l’escola quan us vingueu a preinscriure.
  • Fotocòpia del DNI de la persona sol·licitant o bé, en el cas de que no en tingués, portar una fotocòpia del DNI del pare, mare, tutor, tutora, guardador o guardadora de fet. L’alumnat estranger podrà acreditar les dades d’identificació amb el document d’identitat, el passaport o el llibre de família del seu país d’origen.
  •  La documentació necessària, si s’escau, per justificar els criteris de prioritat d’admissió indicats a les dades a efectes de barem de la sol·licitud de preinscripció. Només la presentació d’aquesta documentació en el termini establert donarà dret a considerar els criteris de baremació que poguessin correspondre.

La falsedat de les dades aportades comporta la invalidació de qualsevol puntuació atorgada en la baremació.

Les sol·licituds presentades fora de termini seran admeses però no seran baremades.

Admissió de nous alumnes.
El dijous 23 de maig de 2013 es publicarà la relació baremada de les sol·licituds presentades dins el termini indicat.

Els sol·licitants disposen d’un termini de tres dies, a partir de la data de la publicació de la relació de sol·licituds baremada (23, 24 i 25 de maig de 2013), per a la presentació de reclamacions a l’Escola de Música. Les reclamacions presentades per escrit seran resoltes per la Direcció de l’Escola de Música l’endemà d’haver finalitzat el termini de presentació.

Per ordenar les sol·licituds de preinscripció presentades s’aplicarà la puntuació obtinguda en la baremació. Si malgrat l’aplicació d’aquest criteri subsisteix la situació d’empat, l’ordenació de les sol·licituds afectades es farà d’acord amb el resultat del sorteig públic que tindrà lloc a l’Ajuntament de l’Escala.

A partir del 3 de juny de 2013 es publicaran les llistes de nous alumnes admesos a l’Escola de Música.

Les llistes es podran consultar a la cartellera de l’Escola de Música a partir de les dates indicades.

Matrícula. Dates i documentació.
En el cas d’estar admès com a alumne/a de l’Escola de Música serà imprescindible tramitar la corresponent matrícula per garantir la plaça. En el cas de no haver tramitat la matrícula en els períodes establerts, s’oferirà la plaça al següent alumne/a, seguint l’ordre de puntuació dels barems indicats en les sol·licituds de preinscripció i el sorteig públic.

El període de matrícula pels Antics i Nous Alumnes admesos a l’Escola de Música als cursos de Inicis 3 anys, Inicis 4 anys, Inicis 5 anys i Preliminar I serà del 3 al 14 de juny de 2013. L’horari serà de dilluns a divendres de 9h. a 13h. i dijous també de 17.30h a 19.00h. Així mateix dintre d’aquestes dates i horaris matricularem als Alumnes Adults Antics inscrits al curs anterior 2012-2013.
El període matrícula per la resta de cursos com Nivell Elemental, Nivell Mitjà, Joves i Adults Nous admesos a l’Escola de Música, serà del 8 al 19 de juliol de 2013. L’horari serà de dilluns a dijous de 9h a 13.30h i divendres de 9h a 12h.
Per formalitzar el tràmit de matrícula cal entregar una fotocòpia del llibre de vacunes (només menors de 12 anys) i una fotocòpia de la targeta sanitària i per tal de fer el o els pagaments de la matrícula serà necessari donar el número de compte bancari i en el cas de sol·licitar descompte en els preus, per família nombrosa, monoparental o jubilat, hauran d’anar a l’ajuntament durant el mes de maig a completar la documentació necessària i requerida per demanar la subvenció. Aquesta documentació s’haurà de presentar al moment de formalitzar la matrícula.

Preus i horaris.
El llistat de preus per al curs 2013-2014 estarà a disposició dels alumnes a partir del 2 de maig de 2013 i els horaris de llenguatge a partir del 3 de juny de 2013. Es podran consultar a la cartellera de l’Escola de Música.

Horari de l’equip directiu
Dijous de 9,30 h. a 13,00 h.

ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA . EL GAVIÀ .

Plaça de les escoles, s/n. Edifici Can Masset, 2n pis. 17130 L’Escala
Tel. 972 77 51 27 / e-mail. info@elgavia.org
 
Escola en conveni amb la Generalitat de Catalunya.
 

Documents per descarregar:

Imprès preinscripció nous alumnes 2013_2014

Categories: Notícies i Novetats