Benvolgudes famílies d’El Gavià,

Ens plau notificar-vos que dilluns dia 23 de novembre de 2020 podem tornar a obrir l’escola amb alumnes i fer les classes presencials a tots els alumnes, grups, corals i nivells. Dijous passat el Parlament va aprovar les noves mesures a seguir, seguidament divendres el Procicat les va acceptar i publicar i avui dissabte s’ha publicat al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya la RESOLUCIÓ SLT/2983/2020, de 21 de novembre, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya. 

Al següent enllaç podeu veure la resolució: https://dogc.gencat.cat/ca/pdogc_canals_interns/pdogc_sumari_del_dogc/index.html?anexos=1&language=ca_ES&numDOGC=8277&seccion=0&newLang=ca_ES#

el punt a tenir en compte a la nostra escola és el punt 14 paràgraf 3.

I que per tant tenim tots els permisos per seguir presencialment la nostra activitat i per tant, la nostra música.

Pel que fa als grups tenim restriccions, dins aquesta primera fase de desescalada, de més de 6 alumnes. L’Equip Directiu  ha estat valorant diverses opcions i ha pres la decisió de mantenir la presencialitat i els horaris habituals en tots els casos, amb l’objectiu que la qualitat de l’ensenyament i la logística personal/familiar siguin les més òptimes possibles.

Per tal de mantenir la restricció del nombre màxim d’alumnes, s’utilitzaran espais complementaris que permetran dividir els grups, on l’alumnat hi podrà treballar de manera simultània, sempre sota la supervisió del professorat. Els espais complementaris seran sempre espais situats a la mateixa planta de l’escola de música  (no caldran desplaçaments addicionals).

Els alumnes d’Inicis 3 i 4 anys horari habitual, els alumnes d’Inicis 5 anys la professora es posarà en contacte amb vosaltres per tal de mirar que dos alumnes canviïn de grup i poder fer-ho tots presencialment.

Els alumnes de Preliminar I es veuran sotmesos a un petit canvi d’horari on la professora us informarà degudament. Es sacrificarà la RODA i el Cant Coral de Preliminar I i II per mantenir la presencialitat de tots fins a nou avís. Els alumnes de Preliminar II seguiran horari habitual a excepció del Cant Coral, essent un màxim de 6 per aula.

Els alumnes de Preparatori seguiran en horari habitual del dimecres i dijous respectivament.

Els alumnes de Primer de Nivell Elemental seguiran l’horari habitual i els de Segon de Nivell Elemental també però repartits en dues aules.

Els alumnes de Tercer de Nivell Elemental seguiran horari normal i les professores, un cop dins a l’escola, els aniran guiant utilitzant quatre aules per la comoditat dels tres grups que tindrem a l’escola.

Els alumnes de Quart de Nivell Elemental seguiran horari normal i les professores, un cop dins a l’escola, els aniran guiant utilitzant quatre aules per la comoditat dels tres grups que tindrem a l’escola.

Els alumnes de Nivell Mitjà seguiran horari normal i les professores, un cop dins a l’escola, els aniran guiant utilitzant quatre aules per la comoditat dels tres grups que tindrem a l’escola.

Els alumnes de Sensibilització Musical d’Inicis 1 any i d’Inicis 2 anys seguiran en horari habitual dels dimecres i en el cas dels alumnes d’Inicis 2 anys estaran ubicats en dues aules diferents per tal de poder ser 6 a cada aula amb acompanyants inclosos. La professora serà visible des de les dues aules.

Referent a les Corals també podran ser presencials, depenent del nombre d’alumnes els repartirem fins a un màxim de quatre aules. Hauran de portar mascareta i molt aconsellable la pantalla facial també.

Referent els Combos es podran realitzar dins el seu horari habitual i la Orquestra la dividirem en dues aules on els alumnes podran veure el director a través d’una pantalla de metacrilat. L’Ensemble en aula i horari habitual. Gralles i grups de petit format com Ukeleles, Música de Cambra, etc… podran seguir dins l’aula habitual i mateix horari.

I per últim les Classes Individuals seguiran amb els mateixos horaris d’inici de curs.

Per qualsevol dubte o qüestió podeu enviar un m@il a info@elgavia.org i mirarem de contestar-vos el més ràpid possible.

Els professors i professores del Gavià ens estem reunint contínuament, via online, per tal de poder facilitar al màxim aquesta nova tornada a l’escola.

Moltes gràcies per ser-hi famílies, estem aguantant aquesta maleïda segona onada, però junts tocarem, cantarem i ballarem i la Covid-19 guanyarem.

Visca les famílies, visca els professors, visca els alumnes i visca l’Escola Municipal de Música El Gavià de l’Escala.

Ens veiem dilluns vinent, amb la mascareta que portem incorporada sempre i molt aconsellable també la pantalla facial pels cantaires de les corals.

Salut i seguirem treballant per a una escola segura, una cultura segura i un ensenyament segur per un futur musical a l’abast de tots i totes.

Moltes gràcies per la paciència.

Equip Directiu de l’EMM el Gavià de l’Escala

Categories: Notícies i Novetats