Benvolgudes famílies,

AUDICIONS  INTERNES

Us informem que durant la setmana del 14 al 18 de febrer de 2022 tindran lloc a la sala polivalent, dins dels horaris proposats per la sala, les audicions internes  per l’alumnat d’instrument solista.

Durant aquesta setmana l’alumnat participant haurà d’anar directament a la sala polivalent dins l’horari de l’audició i haurà de participar com a públic quan no li toqui interpretar la seva cançó. Les classes de llenguatge i instrument quedaran anul·lades a excepció del nadons, inicis 3, 4, 5 anys i preliminar I (fins a 6 anys).

El professor/a serà l’encarregat/da d’informar a l’alumnat quin dia i a quina hora han de venir a fer l’audició.

CONCERT/AUDICIÓ  D’ADULTS

Us informem que el proper divendres 18 de febrer de 2022 a les 20:30h tindrà lloc a la sala polivalent el concert/audició d’adults.

El dia de l’audició/concert l’alumnat participant haurà d’anar directament a la sala polivalent dins l’horari de l’audició i haurà de participar com a públic quan no li toqui interpretar la seva cançó, també podran convidar a qui vulguin per poder assistir-hi com a públic. Durant la setmana del 14 al 18 de febrer, degut a les audicions internes dels alumnes no adults, les classes d’instrument quedaran anul·lades a excepció d’aquells alumnes que no participin de l’audició/concert el dia 18, on el professor es comprometrà a intentar fer un canvi d’horari, si fos oportú, per poder fer la classe setmanal. Normalment en acabar l’audició/concert es feia un piscolabis, però degut a la situació actual no es farà.

El professor/a serà l’encarregat/da d’informar a l’alumnat quin dia i a quina hora han de venir a fer l’audició.

CONCERT  D’INSTRUMENTS  SOLISTES

Us informem que el proper dissabte 19 de febrer de 2022 tindran lloc a la sala polivalent cinc concerts amb una participació de quinze actuacions per concert aproximadament. El primer concert començarà a les 16:00h, el següent a les 17:00h, a les 18:00h, a les 19:30h i l’últim tindrà lloc a les 20:45h del vespre.

Al final de cada concert el públic assistent haurà de sortir del polivalent per la posterior desinfecció de les cadires.

Els concerts tindran una durada aproximada d’uns 40/50 minuts aproximadament. S’ha intentat que cada concert hi puguin participar tots els familiars d’un mateix grup bombolla, independentment de l’edat, per així acotar el mínim de públic possible dins el concert. Els concerts seran oberts a tothom.

Demanem que vingueu a veure l’audició del vostre fill/a, però si algú té algun alumne/a conegut dins d’un altre horari de concert, evidentment, també hi podrà accedir i gaudir de la seva actuació.

El professor només informarà a l’alumne/a de a quina hora és el seu concert i no informarà de l’horari d’altres participants en altres concerts.

Equip Directiu

Categories: Notícies i Novetats